O nas

Lesena d.o.o. je eno vodilnih podjetij na področju lesenih gradbenih konstrukcij in inženirskih rešitev. Imamo izkušnje na različnih stanovanjskih, poslovnih in industrijskih projektih. Naše prednosti so: visoka strokovnost, skrb za naše naročnike in prilagodljivost. Vedno imamo pred seboj jasno sliko, da je naša naloga načrtovati varne, učinkovite, ekonomične in izvedljive konstrukcije, stalno se izobražujemo in investiramo v najnovejša programska orodja, vedno komuniciramo s sodelavci na projektu in sproti iščemo rešitve, smo odzivni in se držimo dogovorjenih rokov.

Eden od predstavnikov podjetja je pooblaščeni inženir Sašo Vozel, univ. dipl. inž. grad., z licenco Inženirske zbornice Slovenije za projektiranje in nadzor objektov. Diplomiral je na Fakulteti za gradbeništvo in geodezijo v Ljubljani. Že med študijem se je usmeril v konstrukcije, predvsem jeklene in lesene, in si nabiral izkušnje z delom v projektantskih birojih. Na svoji profesionalni poti je projektiral vrsto stanovanjskih stavb v leseni in zidani gradnji, načrtoval jeklene in armirano-betonske konstrukcije ter bil v vlogi vodje projektov. Svoje znanje je uporabil na projektih razvojnega centra Intech-les, katerega član je bil dve leti. Leta 2016 se je odločil za samostojno podjetniško pot, saj si želi ustvarjati še boljše projekte, uvajati nove metode dela in skrbeti za profesionalni razvoj. Leta 2019 se je delno zaposlil v Centru odličnosti Innorenew CoE, kjer je deloval kot raziskovalni asistent na področju trajnostne gradnje.

Ekipo dopolnjujejo zunanji sodelavci – specialisti za svoja področja: arhitekti, statiki, projektanti strojnih in elektro inštalacij, konstrukterji in izvajalci. V sodelovanju z zunanjimi sodelavci nudimo celovite rešitve za vaš projekt.